Hvem er vi?

Om oss

Vi hjelper deg med å bygge drømmen din på nettet

Vi vet at små og mellomstore bedrifter ikke har så mye penger, men fremdeles ønsker gode løsninger.

Vi har ingen firmabiler, fancy kontorer, dyreprosjektledere og utviklere, men med våre lange erfaringer, kompetanse og ved hjelp av smarte og moderne teknologi som vi er ekspert på klarer vi å levere den løsningen som passer akkurat til dine behov.

Vårt fokus er å levere profesjonelle tjenester til en rimelig pris. Kundene våre er selskaper og private personer som ønsker å være synlig på nettet på en profesjonell måte.

Vi har lang erfaring med grafisk og web design. Vi startet opp bedriften i 2007 men måtte ta oss en liten pause fra 2015 – 2017. I denne perioden har vi hatt fokus på kompetanseheving. 

Webdesign-bransjen (som andre teknologi-bransjer) er i rask endring og utvikling. Det har vi erfart siden vi startet i 2007. Zett-Design vil sørge for at våre kunder holder seg tritt med den raske teknologiske utviklingen, og vil levere moderne løsninger innen webdesign.

Vi er forpliktet til å levere personlig service og kvalitets sluttprodukt, vi gir dermed alle våre kunder 100% fornøydsgaranti. Det betyr at kundene våre betaler ingenting hvis det er ikke fornøyde med den tjenesten vi leverer!

Er det noe du lurer på?

Kontakt oss, helt uforpliktende!

clay-banks-qW_k6x5OfRc-unsplash-scaled.jpg

Ikke betal for noe du ikke trenger

Vi er opptatt av å gi våre kunder priseffektive løsninger. Fornøyde kunder er det viktigste for oss! For å vise at vi tar dette på alvor har vi satt opp flere løfter som skal gi deg en ekstra trygghet og sikre at du skal bli fornøyd! Vi gir derfor alle våre kunder 100% fornøydsgaranti. Det vil si at du betaler ingen ting før du er 100% fornøyd med hjemmesiden.

Hvorfor velge oss?

Brukervennlig

Vårt fokus er å lage brukervennlige nettsider som fungerer på alle enheter

Enkelt å redigere

Administrer nettsiden selv. Det skal ikke være slik at du må kontakte oss hver gang du skal gjøre en endring på nettsiden

Rask levering av tjenestene

Vi utfører jobben innen avtalt tid

Funksjonalitet

Du bestemmer funksjonaliteten til nettsiden og vi utvikler den deretter

100% Fornøydsgaranti

Du betaler ingenting før du er 100% fornøyd med jobben vi utfører!

Unik pris

Våre priser er konkurransedyktige

Vi har erfaring med å bygge en rekke ulike typer nettsider

«Vi har lange erfaringer med å bygge en rekke ulike type nettsider. Dette gjør at vi klarer å skape best mulig resultater for våre kunder. Vi er lett å snakke med, og har fokus på at kundene skal føle seg trygge når de skal fortelle oss om deres tanker, idéer og behov rundt deres prosjekt. Selv om det kan av og til være vanskelig for kundene å snakke et «data» språk når de skal fortelle om deres idéer og tanker, men vi garanterer at vi vil forstå kundenes behov og vi vil svare kundene tilbake med faglige og nyttige anbefalinger.

God service og fornøyde kunder er det viktigste for oss! For å vise at vi tar dette på alvor har vi satt opp flere løfter som skal gi deg en ekstra trygghet og sikre at du skal bli fornøyd!»

Zaher Hammoudeh

WEBdesigner og dagligleder

Alt innen web
KONTAKT OSS
La oss utvikle og drifte din nettside

post@zett-design.no